2
Domaći fudbal

Foto: Starsport

‘ZNAČE MI SAVETI OD MISTERA’: Stanić blista na pripremama, otkrio šta očekuje od naredne sezone!

Objavljeno: 26.06.22 u 15:49

Zadovoljan je kako teku pripreme.

Fudbaleri Crvene zvezde naporno treniraju u Sloveniji kako bi bili spremni za start sezone, a lucidni vezni fudbaler Petar Stanić je izneo utiske tokom dosadašnjeg dela priprema.

Osećam se isto kao i na svakim pripremama. Stigao nas je umor, ali ovo je ključan deo da se dođe do potrebnog nivoa fizičke pripremljenosti. Na Zlatiboru je više akcenat bio na podizanju kondicije, sada se više uigravamo i spremamo taktički. Do početka prvenstva je manje od 20 dana i više je akcenat na fudbalski stvarima – počeo je Stanić.

Stručni štab crveno-belih pruža veliku podršku mladim igračima, ali uvek ima mnogobrojne savete za upravo ove momke.

Podrška stručnog štaba veoma znači, naročito od Mistera Dejana Stankovića. Svi znamo za koje klubove je igrao i šta je postigao u karijeri, tako da ne treba trošiti reči. Nastupam na sličnoj poziciji na kojoj je igrao, tako da mi svaki savet puno znači.

Svestan je težine dresa Crvene zvezde mladi vezni fudbaler i ističe da su ciljevi uvek najviši.

– Očekivanja su uvek ista, želimo da obranimo “duplu krunu” – zaključio je Stanić.

0
0
2 Komentara
  1. E, moj Staniću pa ti si naivan kao konobarica! Jel’ se zaista nadaš da ćeš dobiti priliku da igraš?! Ma nema šanse! Ni ti, niti bilo koji mladi igrač Zvezde nećete omirisati prvi tim! Niste vi na radaru ovih afro-fanatika! Ti i svi mladi igrači Zvezde ćete biti samo dekor na klupi, obična ikebana. U igru ćete ulaziti u zaustavnom vremenu na svakoj 5-6 utakmici. Dresovi prvotimaca su rezervisani za drugorazredne entuzijaste iz Afrike! Ko ti je kriv što nisi Afrikanac i što se ne prezivaš Bongo Bongo, naprimer!

    0
    0
    Odgovori
    • ajde ne seri majke ti. idi se brckaj sa partizanovim prvim timom vidis da su nesposobni, Erakovic mu je najbolji dokaz da rad i pomalo talenat dovode do prvog tima i reprezentacije, nije ko tvoji papci nesposobni Floru i Samrok da pobjede.

      Da ima vise talenata u Srbiji i regionu niko ne bi morao da dovodi strance ili kako ti takav kakav jesi rasista bonga bonga igrace

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter