0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfcen

‘ON JE VELIKI ŠAMPION’: Vlahović otkrio kome se divi, a evo da li mu smeta što ga ljudi porede sa Ibrahimovićem!

Objavljeno: 14.06.22 u 11:52

Pred njim je svakako velika i uspešna karijera.

Dušan Vlahović je definitvno prava fudbalska senzacija, i jedan od najboljih napadača u Evropi. Zimus je srpski reprezentativac prešao iz Fiorentine u Juventus, a taj transfer je podigao mnogo prašine, pogotovo na ‘čizmi’.

Vlahović možda nije nastavio golgetersku seriju u novom klubu onako kako se od njega očekivalo, ali bez obzira na to, mnogi ga upoređuju sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Poređenje igrača sa velikim šampionima koji su dali 400 ili 500 pogodaka i osvojili 20 ili 30 tiula mi se čini nepravednim. Nije nešto što me brine, ali kada se pojave ovakva poređenja i pogrešite na dve utakmice odmah ste kritikovani jer su očekivanja od javnosti visoka. Svi imamo pravo na greške, mi smo ljudi, a ja samo želim da imam svoju karijeru.

Srpski fudbaler ne krije da se divi Novaku Đokoviću.

Majkl Džordan je tu zbog svog mentaliteta kao i Novak Đoković. On je Srbin i nesumnjivo je broj jedan. On je veliki šampion i divim mu se. Takođe, i zbog njegove mentalne snage – kako se nosi sa problemima i kako može da odigra sedam uzastopnih gemova savladavajući sedam različitih prepreka. Kada imate veru u sebe ništa vas ne može destabilizovati. Morate imati takvu mentalnu snagu.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter