0
Fudbal

FOTO: Screenshot

OGLASIO SE JASMIN KURTIĆ: Ružan gest nije bio upućen Srbima, već onima što su pričali da fudbaleri Slovenije nemaju ‘ja*a’!

Objavljeno: 13.06.22 u 14:53

Oglasio se reprezentativac Slovenije.

Iskusni fudbaler Jasmin Kurtić našao se u centru pažnje posle utakmice između Slovenije i Srbije, kada se okrenuo ka tribini i uhvatio za međunožje.

Mnogi su pomislili da je Kurtić tom prilikom gestikulirao ka navijačima Srbije, ali je on sada to demantovao u razgovoru za Telegraf i otkrio da je njegov gest bio upućen novinarima iz Slovenije.

Moja gestikulacija nije bila upućena igračima i navijačima Srbije, nego novinarima iz Slovenije, koji su na naslovnoj strani najčitanijih novina objavili da smo “igrači bez ja*a”. Poštujem navijače iz Srbije, o igračima tek nema potrebe da govorim, sa mnogima sam igrao i to su moji prijatelji. Moj gest se pogresno protumačio – rekao je Kurtić za Telegraf.

Podsetimo, u meču četvrtog kola grupne faze B divizije UEFA Lige nacija, Slovenija je na stadionu ‘Stožice’ ugostila reprezentaciju Srbije. Utakmica u Ljubljani završena je rezultatom 2:2, nakon što su Slovenci nadoknadili -2 iz prvih 45 minuta igre.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter