0
Fudbal

Aleksandar Mitrovic Srbija v Azebejdzan - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd,12.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘ZNALI SMO DA ĆE DA IGRAJU NA SVE ILI NIŠTA’: Mitrović o lošoj igri ‘orlova’ u drugom poluvremenu, otkrio šta ih je Piksi upozoravao u svlačionici!

Objavljeno: 13.06.22 u 12:36

Mitrović o lošoj igri ‘orlova’ u drugom delu igre.

U četvrtom kolu Lige nacija, Srbija je remizirala sa Slovenijom u Ljubljani rezultatom 2:2. Nakon fenomenalnog prvog poluvremena, usledio je strmoglav pad naše reprezentacije, što su iskoristili domaći fudbaleri.

Srpski napadač, i strelac drugog gola za ‘orlove’ na jučerašnjem meču Aleksandar Mitrović rekao je da je zadovoljan igrom iz prvog poluvremena, i da baš tako Srbija treba da izgleda u budućnost.

Jeste, prvo poluvreme sigurno perfektno, oni su imali jedan šut u gol. Kontrolisali smo igru, igrali smo lepo, lepršavo, onako kako mi igramo i imali smo sve pod kontrolom. Imali smo sve pod kontrolom, dali smo dva gola i tako treba da izgledamo u budućnosti – kazao je Mitrović.

Snažni napadač je sinoć ponovo zatresao protivničku mrežu.

Jeste lepa lopta, dobar skok, lep gol i mislim da sam imao sreće mogao sam još jedan gol da dam. Ali dobro, kraj sezone je, teške noge, teška utakmica, teško prvo poluvreme. Sigurno smo izgubili dva boda, ali i da smo pobedili morali bismo dve naredne utakmice da dobijemo. Sve držimo u svojim rukama i idemo na lep, zaslužen odmor i kada dođe prilika da povratimo ove bodove siguran sam da ćemo to i uraditi – kazao je najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije i potom dodao:

– U prvom poluvremenu smo svi imali osećaj da nam treba taj treći gol da zatvorimo utakmicu. Nismo ga dali, primili smo dva brza gola i na kraju kad smo se probudili, kad smo ponovo počeli da igraju kao u prvom poluvremenu bilo je mnogo teže. Povukli su se nazad, smanjili prostor između linija, igrali na rezultat, malo čuvali vreme i priveli utakmicu kraju onako kako su hteli.

Otkrio je Mitrović o čemu su ‘orlovi’ pričali na poluvremenu.

– Bukvalno smo o tome i pričali 10-15 minuta dok je trajalo poluvreme, da znamo da će oni da igraju na sve ili ništa, da nam je potrebno da izjednačimo tu njihovu agresivnost jer sigurno neće da čekaju poslednjih 10-15 minuta već će odmah probati da daju taj brz gol i da dobiju navijače iza sebe i da probaju da zakuvaju utakmicu. To su i uradili, a mi smo ušli malo slabo u tom drugom poluvremenu – dodao je Mitrović.

 

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter