2
Fudbal

FOTO: Screenshot

NESPORTSKI GEST KURTIĆA: Slovenac pokazivao polni organ srpskim navijačima, saigrači ga smirivali! (VIDEO)

Objavljeno: 13.06.22 u 08:21

Ružno ponašanje iskusnog veziste!

U utakmici četvrte runde grupne faze B divizije UEFA Lige nacija, Slovenija je na stadionu ‘Stožice’ ugostila reprezentaciju Srbije. Utakmica u Ljubljani završena je rezultatom 2:2, nakon što su Slovenci nadoknali -2 sa poluvremena.

Po završetku utakmice viđen je jedan ružan gest reprezentativca domaće selekcije. Vezista Jasmin Kurtić je očigledno ušao u verbalni duel sa nekim od srpskih navijača. Okrenuo se ka njima, a zatim im pokazivao polni organ. Njegovi saigrači su reagovali i sklonili su ga sa tog dela terena.

Kurtić je napravio potez koji zaslužuje isključivo negativne kritike. Ovakavo ponašanje ne priliči jednom iskusnom sportisti i reprezentativcu.

0
0
2 Komentara
  1. Ma kakav Slovenac, Bosnjo,ba…. Ne znam sta su mu nasi navijaci dobacivali ali da je primitivno govedo-jeste. FSS da se zali UEFA i da ga drasticno kazne za primitivni gest. Neka to pokaze u svom selu u BH federaciji koga prvog sretne!

    0
    0
    Odgovori
    • GEMIŠT BOSANSKOSLOVENAČKE KULTURE. OVO ŠTO JE POKAZAO SRBIMA NEKA POKLONI SVOJIM NOVIM ZEMLJACIMA, MOŽE DA IM POSLUŽI KAO NASTAVAK ŠTAPA ZA SKIJANJE.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter