0
Domaći fudbal

FK Vojvodina team tim ekipa ilustracija illustration Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v Vojvodina Beograd, 07.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VOJVODINA DOVELA NOVO POJAČANJE: Stigao Senegalac iz portugalske lige, Novosađani napadaju Evropu!

Objavljeno: 12.06.22 u 13:05

Značajno pojačanje u borbi za LK.

Kako je Vojvodina objavila, novo pojačanje tog kluba je Senegalac Iv Baraje. On dolazi kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa portugalskim Belenensešom, a sa Vošom je potpisao dvogodišnji ugovor.

Iv Baraje je rođen u Dakaru, 22. juna 1992. godine, igra na poziciji desnog krila, ali može da pokrije i ostale pozicije u napadu.Najveći deo karijere proveo je u Italiji, ponikao je u Udinezeu, a kasnije igrao za Lumezane, Stabiju, Kijevo, a najviše se proslavio u dresu Parme za koju je odigrao 101 utakmicu i postigao 32 gola i dodao 16 asistencija u periodu od 2015. do 2020.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

Usput je išao i na pozajmice u Padovu i Žil Visente, a poslednji klub mu je bio portugalski Belenenseš, za koji je nastupao u protekloj polusezoni i postigao dva gola i dodao dve asistencije.

On će biti treće pojačanje ekipe Milana Rastavca, pošto je prethodno potpisao Radomir Milosavljević, a Milan Vidakov se vratio sa pozajmice iz Mladosti GAT.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter