3
Domaći fudbal

Dejan Stankovic Crvena Zvezda - TSC Superliga Srbije, Super Liga 21.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

CRVENO-BELI PALE MOTORE: Stanković bez velikog broja igrača na početku priprema

Objavljeno: 11.06.22 u 11:28

Fudbaleri Crvene zvezde uskoro će upaliti motore.

Ipak, neće svi u isto vreme otpočeti pripreme za novu sezonu, a razlog su dodatne obaveze koje su imali vezano za reprezentacije. Deo igrača će već danas odraditi testove, dok je za sutra uveče planiran odlazak na Zlatibor, koji će biti baza sprskog šampiona do odlaska u Sloveniju.

Iako nije mnogo vremena prošlo od kraja sezone, Dejan Stanković pred sobom ima zadatak da ekip uigra za kvalifikacije za Ligu šampiona, ali na startu neće moći da računa na 13 igrača.

Najpre na Milana Borjana, jer je kapiten sa reprezentacijom Kanade, koja 14. juna igra potiv Honduarasa. Takođe, start će propustiti i njegov mlađi kolega Miloš Gordić, koji je bio sa reprezentacijom.

Na pripremama neće biti ni Nikola Stanković, Nemanja Motika, Stefan Leković i Andrej Đurić, koji će igrati Evropsko prvenstvo sa omladincima. Zbog obaveza u mladoj reprezentaciji, dužu pauzu je dobio i Petar Stanić.

Dok na vreme neće tu biti ni El Fardu Ben, Gelor Kanga i novajlija koji je stigao iz ruskog Arsenala, King Kangva. Crveno-beli rade i na odlascima, pa se tako očekuje da bi klub mogli da napuste Filipo Falko i Aksel Bakajoko, dok se Luis Dioni vratio sa pozajmice.

0
0
3 Komentara
  1. Da je Zvezda veliki klub moze da kaze samo Terzinjo i njemu slicni koji bi „hleba bez motike“.Zvezda ima pola tima koje nece niko a zvedi prave vliku stetu,jer primaju platu a te pare su bacene.Dalje,Zvezda ce se na kraju pojacati i dovesti neke asove koje niko nije hteo.To je neozbiljno od uprave i oni su krivci za sve.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter