1
Tenis

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

NEMA VIŠE DILEME: Oglasio se Toni Nadal i otkrio da li će Rafa učestvovati na Vimbldonu – ‘Prošao je kroz mnogo teških momenata!’

Objavljeno: 10.06.22 u 13:22

Ni brojne povrede ne mogu da ga spreče.

Za nešto više od dve nedelje počinje Vimbldon, a ljubitelje tenisa zanima da li će na prestižnom turniru učestvovati španski as Rafael Nadal.

Osvajač najviše gren slem titula već duže vreme se muči sa povredama, pa je njegovo učešće na gotovo svakom turniru pod znakom pitanja. Sada, sumnje je otklonio njegov stric, Toni Nadal.

– Vimbldon počinje za manje od dve nedelje, hajde da vidimo da li će Rafa biti tamo ili ne. Lično smatram da hoće i da medicinski tretmani deluju. Želi da iskoristi ovaj momentum kroz koji prolazi i koji ga je već odveo do dva Grend slema ove sezone – rekao je Toni.

On je otkrio da se Rafa sa povredama bori više od 15 godina.

– Još od 2005. godine igra pod bolovima i nekada nije u mogućnosti da završi trening. Prošao je kroz mnogo teškim momenata uprkos tome što je osvojio toliko stvari i stekao toliki uspeh – naveo je Toni Nadal.

 

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter