0
Košarka

(190902) -- BEIJING, Sept. 2, 2019 (Xinhua) -- Serbia's Nikola Jokic reacts during a match against Italy at 2019 Shenyang International Basketball Championship in Shenyang, northeast China's Liaoning Province, Aug. 23, 2019. (Xinhua/Pan Yulong)

VELIKA PROMENA U DENVERU IZNENADILA JOKIĆA I MAREJA: Da li će naredne sezone juriti nešto više?! (VIDEO)

Objavljeno: 07.06.22 u 23:58

Mnogima se ovo nije svidelo.

Denver Nagetsi su napravili ogromnu promenu u pauzi između dve sezone, tako što su ostali bez generalnog menadžera Tima Konelija, koga nisu uspeli da zadrže. Velika većina fanova smatra da je ovo užasan potez kluba, jer su Nagetsi prevazilazili gotovo sva očekivanja, ali je očigledno došlo vreme za nove stvari.

Na njegovo mesto došao je Kelvin But, koga su novinari ubrzo upitali kako su dve najveće zvezde Denvera, Nikola Jokić i Džamal Mari reagovali na njegov dolazak. On je istakao da su se obojica iznenadila, ali su razumeli sve.

– Obojica su opušteni momci, na neki način. Bili su iznenađeni, ali su razumeli. Znali su kako veliku priliku smo imali sa Timom. To je posao. Mislim da je obojici lagodno sa mnom i mojom vizijom koju imam za ovaj tim, istakao je But.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter