0
ATP

(191117) -- LONDON, Nov. 17, 2019 (Xinhua) -- Roger Federer of Switzerland reacts during the singles semifinal against Stefanos Tsitsipas of Greece at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 16, 2019. (Xinhua/Han Yan)

NJEGOVI FANOVI SU OSTALI U ŠOKU: Federer propušta ovogodišnji Vimbldon, ovo se desilo prvi put posle 23 godine!

Objavljeno: 04.06.22 u 15:32

Ovogišnji Vimbldon će se znatno razlikovati.

Pojavile su se zvanične liste tenisera koji će učestvovati na ovogodišnjem Vimbldonu, a mnoge je začudilo to što se na listi nije našlo ime Rodžera Federera.

Legendarni Švajcarac će propustiti ovaj gren slem posle 23 godine, s o bzirom da je prvi put igrao na Vimbldonu 1999. godine, i od tada ga nije ‘preskakao’.


Inače, na Vimbldonu neće učestvovati ruski i beloruski teniseri (Medved, Rubljov, Hačanov, Karacev i Ivaški), a pored njih turnir će preskočiti Džordž Lojd Heris kao i Kei Nišikori zbog povreda.

Zaštićeni renking za ulazak u glavni žreb iskoristili su Dominik Tim, Aljaž Bedene, Borna Ćorić i Atila Balaž, za razliku od Stena Vavrinka kog verovatno nećemo gledati na turniru.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter