2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ZVEZDA IMA TENK, ALI PARTIZAN ODGOVORIO: Simbol crno-belih ispred stadiona!

Objavljeno: 31.05.22 u 15:04

Neka melje.

Nastala je prava havarija kada je Crvena zvezda postavila tenk ispred svog stadiona pre nekoliko godina, mnogi komentari su osudili takav potez, da takvom tipu vozila nije mesto ispred fudbalskog objekta, ipak simbol severne armije je tamo i dan danas.

Tako da je i Partizan odlučio da svoj stadion ukrasi simboličnim vozilom, a u pitanju je jedan od najpoznatijih nadimaka crno-belih, Parni valjak. Njegova lokacija će biti podnožje južne tribine stadiona u Humskoj.

Verovatno nikome neće smetati ovakav potez nekadašnejg viceprvaka Evrope, jer je u pitanju daleko pitomije vozilo od ozloglašenog „tenka sa Marakane„, tako da crno-beli imaju pravu malu atrakciju na prilasku stadionu.

 

0
0
2 Komentara
  1. Idemo Partizane!
    Podici valjak na postament, nekoliko stepenica iznad nivoa tla, urediti prostor da se lepo igramo,slikamo i zabavljamo. Bas izgleda lepo, samo boju treba prilagoditi klupskim kolorima, a o tome neka dizajneri daju svoju rec!
    Parni valjak nema melje!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter