0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 FK Partizan-Pocetak Prolecnih Priprema Milos Vazura (L) and Ivica Iliev Beograd, 09.01.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PARTIZAN SE MEŠA U ZVEZDIN POSAO: Crno-beli bi da ukradu defanzivca ispred nosa večitom rivalu!

Objavljeno: 31.05.22 u 14:46

Sapunica u najavi.

Mozzart Sport je nedavno obelodanio informaciju da je Zvezdi izuzetno interesantan defanzivac koji je fudbaler Sočija, Ime štopera iz Južne Amerikeje  Rodrigao, po pisanju Mozzarta on je bio jako blizu Beograda, ali da je jedini problem što tim sa juga Rusije procenjuje vrednost štopera na tri miliona evra.

Ipak po novim informacijama iz Rusije, u trku se uključio i Partizan koji je odlučio da večitom rivalu oteža poslove, pa ruski Metratings kaže sledeće.

Spremni su da ponude između dva i tri miliona evra za njega. Jedan od ta dva kluba je već poslao prvu ponudu od tri miliona evra“, navodi se.

Već nekoliko dana se govori o Rodrigau kao zameni za Erakovića koji će najverovatnije napustiti klub usled dobre ponude.

„Zvezda Rodrigaa vidi kao zamenu za Strahinju Erakovića za koga su interesovanje pokazali Zenit i Dinamo Moskva. Njegov ugovor sa ruskim klubom važi do leta 2023. godine“, navodi pomenuti sajt.

Međutim, kako je Telegraf u međuvremenu saznao, kako se i očekivalo, Partizan nema nameru da angažuje Rodrigaa i sve misli crno-belih ka potencijalnim pojačanima u defanzivi usmerene su ka domaćim fudbalerima

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter