0
AdmiralBet ABA Liga

Rodions Kurucs (L) and Head coach Zeljko Obradovic EuroCup-Partizan v Hamburg Towers Beograd, 18.01.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

POZANTA SUDBINA KURUCA: Evo gde Letonac trenira!

Objavljeno: 31.05.22 u 11:18

Nije se nametnuo.

Krenuo je Partizan odlično u sezonu, sa nekoliko vezanih pobeda kako u ABA ligi tako i u Evrokupu, sve je funkcionisalo na najvišem mogućem nivou za oktobar mesec, ali je nedugo zatim počela stagnacija. Jedan od najvećih znakova te stagnacije je upravo Rodionis Kuruc, koji je nekoliko meseci nakon početka sezone rekao da još uvek ni ne zna koja mu je uloga.

Izgleda da je na kraju nije ni saznao, jer je od marta van planova Željka Obradovića. Gotovo tri meseca nismo videli Letonca na terenu, a on je nedavno dobio dozvolu kluba da ode u rodnu Letoniju da tamo individualno trenira.

Statistika je više nego skromna jer je  u ABA ligi, odigrao je ukupno 14 utakmica. Beležio je svega 4,9 poene za nešto manje od 15 minuta na parketu. Ugovor sa Partizanom ima do kraja naredne godine, pa ćemo videti kako će teći odnosi između kluba i igrača.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter