0
Domaći fudbal

FOTO: starsport

Račun ponovo u blokadi

Objavljeno: 08.03.13 u 23:20
FOTO: starsport
FOTO: starsport

Račun fudbalskog kluba Crvena zvezda je ponovo u blokadi. Kompanija SIG pustila je menicu i minus crveno – belih sada iznosi 23 miliona dinara.

Ista kompanija je menicu povukle pre 22. februra kako bi klub sam Marakane mogao da licencira nove igrače, ali sada je došlo vreme za naplatu.

Očekivano, finansijski pritisak ne popušta i realno gledano dana kada će on prestati ili biti značajno umanjen je veoma daleko, pa samim tim ovakva informacija ne predstavlja iznenađenje i treba očekivati da će još.

Plan o tome kako će se Zvezda izvući iz kolapsa još niko nije izneo, a priča se svodi na iškevinaje par miliona od Gasproma što će samo zakrpiti jednu od stotinak rupa u finansijama kluba.

Još kada se u obzir uzmu i kuloarske priče da sukobi unutar uprave tinjaju i dalje, teško je poverovati da će crveno – beli u bližoj budućnosti ugledati svetlo na kraju tunela.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter