3
AdmiralBet ABA Liga

head coach Zeljko Obradovic ABA Liga, Partizan - Split 5.1.2022. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘EKIPA JE SPREMNA DA ODIGRA DOBAR MEČ’: Košarkaši Partizana i Budućnosti sutra biju ‘odlučujuću bitku’, Žoc biranim rečima o protivniku!

Objavljeno: 21.05.22 u 15:50

U nedelju, 22.05. Partizan bije odlučujuću bitku za plasman u finale ABA lige.

Nakon pobede u Beogradu i poraza u Podgorici, crno-beli će sutra od 21 čas ponovo dočekati Budućnost Voli u hali „Aleksandar Nikolić“.

Prodaja pojedinačnih ulaznica se odvija putem servisa Ticketline, a slobodnih mesta u dvorani je ostalo još veoma malo.

Svoja očekivanja od sutrašnjeg meča, izneli su trener Partizana, Željko Obradović i kapiten, Rade Zagorac.

Igramo treću utakmicu. Napravili smo detaljnu analizu svega onoga što se dešavalo u prethodne dve utakmice, naravno sa posebnim akcentom na ovu poslednju utakmicu u Podgorici koju smo izgubili. Ono što je moja želja, to je da s obzirom da smo do sada odigrali četiri utakmice protiv Budućnosti, dve u Beogradu i dve u Podgorici, da je bila izvanredna atmosfera i da je vladao pravi fer-plej. Zaista bih voleo da to bude tako i sada bez obzira što utakmica ima ogroman značaj jer pobednik ide u finale. Pozivam navijače Partizana da dostojanstveno isprate utakmicu, da pomognu našem timu sa dozom onoga što je i do sada krasilo utakmice a to je odnos prema svim ljudima iz Budućnosti. Što se same utakmice tiče, izanalizirali smo i mislim da će ekipa biti spremna da odigra dobar meč – poručio je Željko Obradović.

Kapiten, Rade Zagorac je pred sutrašnji duel rekao:

Očekivali smo da će plej-of serija biti izazovna i kvalitetna. Sam spisak učesnika plej-ofa je navodio na to. Ranijih godine, uz dužno poštovanje svih ekipa koje su igrale plej-of, nikako nije moglo da dođe do ove četiri ekipe, a to je ove sezone garantovalo dobru, kvalitetnu košarku i dobar taj takmičarski deo. Što se tiče Budućnosti, ove godine smo igrali dosta puta sa njima. U plej-ofu su stvari poznate, nema previše vremena za neke promene i prilagođavanja. Uglavnom su to neke finese koje mogu da se isprave kroz nekoliko treninga do sledeće utakmice. Tako je bilo i ovaj put. Sve u svemu nismo zadovoljni utakmicom u Podgorici i jasno nam je na kojim stvarima je trebalo da radimo, na kojima smo radili i mislim da spremni dočekujemo utakmicu. Verujem da će uz veliku podršku koju priželjkujemo i koju prizivamo sve biti u redu i da ćemo doći do plasmana u finale – istakao je Zagorac.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter