0
Evroliga

Zarko Paspalj 27. oktobar 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘MICIĆEVA IGRA MI SE NIJE SVIDELA’: Paspalj razočaran onim što je video u polufinalu, ali zbog jedne stvari ta utakmica je bila posebna!

Objavljeno: 21.05.22 u 12:21

Košarkaši Olimpijakosa i Efesa preksinoć su nam priredili šou za pamćenje.

Navijači u beogradskoj ‘Štark areni’ uživali su fenomenalnoj utakmici, koju je obeležio srpski reprezentativac Vasilije Micić.

Naš plejmejker je trojkom u poslednjoj sekundi odveo Efes u finale, pa će tako turski klub imati priliku da odbrani titulu u Evroligi. U finalu, Efes će odmeriti snage sa Real Madridom, a meč je na programu večeras od 21 sat.

Ipak, legendarni Žarko Paspalj razočaran je prikazanom igrom Efesa i Micića u polufinalu.

Ako me pitate za utakmicu, nije mi se svidela, ako me pitate za igru Vasilija Micića, ni ona mi se nije svidela, ali za ono što je uradio u poslednjoj sekundi – svaka čast! Hteo sam da kažem da je na završnim turnirima Evrolige u istoriji viđeno mnogo ovakvih mečeva, bilo je mnogo boljih, tako da nisam posebno oduševljen ovim između Efesa i Olimpijakosa. Ono što je dalo poseban koloritet tom susretu je 15.000 Grka u Areni, i to je bilo sjajno. Mogao je i Olimpijakos da pobedi, nijanse su odlučile – rekao je Paspalj, a preneo Kurir.

Što se tiče finala, Žarko daje blagu prednost Efesu.

Teško je dati prognozu, možemo da to uradimo onako kafanski. Dajem prednost Efesu, mislim da imaju talentovaniji tim, posebno napadački. Real je uradio odličnu stvar u polufinalu s Barselonom, koja u poslednje vreme ne izgleda kako bi trebalo i reklo bi se da imaju probleme. Tako da je Real to iskoristio, a s druge strane, trener Pablo Laso je tempirao formu, što se i vidi iz Realovih rezultata. Mislim da će biti kvalitetna utakmica, bolja od polufinalnih mečeva. Mada, ulog je veliki, biće prisutan pritisak zbog činjenice da se igra za titulu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter