0
Ostali sportovi

Foto: Diplomatic tennis tournament/Aleksandar Grašić

STVAR KOJA POLAKO POSTAJE TRADICIJA: Humanitarni ‘Diplomatski teniski turnir’ ovog vikenda na SC Novak! (FOTO)

Objavljeno: 19.05.22 u 15:49

Srbija je zemlja košarke, fudbala, odbojke, vaterpola, ali i tenisa.

Ne nužno tim redom, ali će i ovih dana Beograd biti teniski centar sveta humanitarnim „Diplomatskim teniskim turnirom„.

Ambasadori i predstavnici ambasada u Beogradu, te predstavnici Evropske unije i naše javne ličnosti će se u subotu i nedelju boriti za titulu najboljeg neprofesionalnog tenisera naše zemlje, sve sa humanim ciljem jer je prikupljanje donacija osnovni povod.

Foto: Diplomatic tennis tournament/Aleksandar Grašić

Tenis će igrati ambasador Kipra Dimitris Teofilaktu kao jedan od organizatora uz Teodoru Jeremić i „Procon grupu“, ali i ambasadori Japana, Francuske, predstavnici EU delegacije, glumci Ivan Mihailović i Dejan Dedić, režiser Stefan Gajić…

Turnir počinje u subotu, 21. maja na terenima SC Novak na Dorćolu od 16 časova, imaće čak 32 učesnika što je pomak u odnosu na 2021. kada je bilo duplo manje takmičara. Na otvaranju će nastupe imati hor „Čarolija“ i hor „Balkan singing orchestra“, dok će ceremonija zatvaranja biti upriličena 22. maja uz dodelu pehara.

Foto: Diplomatic tennis tournament/Aleksandar Grašić

Sem teniskog turnira, biće organizovana i kreativna radionica za decu predškolskog i školskog uzrasta dečijeg ateljea „Zona umetnosti“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter