0
Domaći fudbal

head coach Aleksandar Stanojevic Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-FK Partizan v DAC Dunajska Streda (Slovakia) Novi Sad, 22.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

POTRES U HUMSKOJ ULICI: Stanojević doneo šokantnu odluku, odlazi iz Partizana na kraju sezone!

Objavljeno: 17.05.22 u 11:46

Crno-beli u potrazi za novim trenerom.

Fudbalski klub Partizan u narednu sezonu će ući sa novim trenerom, pošto će na kraju ove sadašnji strateg crno-belih Aleksandar Stanojević spakovati kofere i napustiti Humsku ulicu.

Nije Stanojević ovakvu odluku doneo ‘preko noći’, pošto je još ranije obavestio čelnike kluba da će napustiti Partizan. Mozzart Sport piše da je rukovodstvo ‘Parnog valjka’ pokušalo da ubedi 48-godišnjeg stručnjaka da ostane, međutim njihova ubeđivanja nisu urodila plodom.

Aleksandar Stanojevic Partizan – Santa Clara UEFA ECL Europa Conference League Liga Konferencija 26.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Cilj sa početka sezone nije ispunjen. Bar ne još uvek, a malo vremena je ostalo da se to dogodi. Želeli su titulu u Humskoj ulici, Partizan je veći deo prvenstva proveo na liderskoj poziciji, ali je tokom proleća Zvezda izbila na prvo mesto gde se i sada nalazi. Crveno-beli trenutno imaju dva boda više u odnosu na Partizan, a do kraja prvenstva ostalo je još samo jedno kolo.

Nekoliko puta je Stanojević komentarisao suđenje, pošto smatra da su sudijske odluke direktno uticale na stanje na tabeli.

– S obzirom kako stvari funkcionišu i kako se dešavaju nije realno da uzmemo titulu. Nije nam dozvoljeno. Bili smo pokradeni u više situacija. Oduzeta nam je titula koju smo zaslužili. Vrlo sam razočaran zbog toga. Ne nadam se više. Činjenica je da nam na ključnim utakmicama nisu dozvolili da pobedimo. Stvarno sam razočaran, ne znam na koji način više ovde da funkcionišem i radim – rekao je Stanojević posle utakmice sa Voždovcem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter