0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@WestHam

SITI BIO NA KONOPCIMA PA PREŽIVEO: Ludnica u Londonu, Građani drže sve u svojim rukama! (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.22 u 17:12

Mančester siti se vratio, pa promašio pobedu!

Fudbaleri Mančester sitija u su u Londonu na gostovanju Vest Hemu uspeli da izvuku remi i tako ostave sve u svojim rukama u trci za titulu, a konačan rezultat bio je 2:2. Domaći su iskoristili veliku dekoncentraciju odbrane gostiju čak dva puta u prvom delu ali to im nije bilo dovoljno za trijumf.

Džered Bouen je polovinom prvog dela uspeo da obraduje Čekićare i Redse jer je doveo svoj tim u trijumf, da bi potom isti fudbaler neposredno pred kraj prvog dela duplirao prednost Vest Hema. Ipak imao je Siti odgovor na to, pa je već na samom početku drugog poluvremena Džek Griliš smanjio prednost, da bi Vladimir Coufal autogolom poravnao rezultat. Ipak, imao je Rijad Marez da donese prednost i de facto titulu građanima jedanaesterac pet minuta pre kraja, ali nije ga realizovao.

Mančester sada ima četiri boda više od Liverpula, uz meč više, pa i tako drže sve u svojim rukama da uz trijumf nad Aston Vilom u poslednjem kolu donesu još jedan trofej na Etihad.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter