0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPARTAK NA KORAK OD OPSTANKA: Domaćin bolji od Kolubare u Subotici!

Objavljeno: 08.05.22 u 19:50

Važan trijumf za Subotičane!

Neprestana borba za opstanak vodi se u elitnom rangu srpskog fudbala. Fudbaleri Spartaka ugostili su danas Kolubaru iz Lazarevca. Subotičani su na Gradskom stadionu slavili sa 2:1 i tako prišli korak bliže opstanak u Superligi Srbije.

Poveo je domaćin već u 2. minutu susreta. Lider ekipe iz Subotice, Lazar Tufegdžić, pogodio je mrežu izuzetno preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca.

Gosti iz Lazarevca se nisu predali, pa je već u 12. minutu viđen novi gol. Uputio je Đuranović prilično traljav udarac ka golu Dubljanića, ali odlično je reagovao Miloš Filipović koji se upisao u strelce.

Efikasne su bile obe ekipe u prvom delu susreta, pa niko nije očekivao da će konačan rezultat biti postavljen već u 24. minutu. Vladan Vidaković je presudio ekipi iz Lazarevca, jer je bio najviši u skoku nakon slobodnog udarca koji je Spartak izveo sa desne strane terena.

Kolubara je sada 10. na tabeli i potrebno je pravo čudo da ne bi opstala u ligi, dok se Spartak sa dva boda manje (41) nalazi na 11. poziciji. Ekipa iz Lazarevca u narednom kolu dočekuje Proleter, dok će Spartak ugostiti Radnički 1923.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter