0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@GranadaCF

NJEGOŠEVA GRANADA KORAČA KA OPSTANKU: Nasridi deklasirali Majorku na Balearima!

Objavljeno: 07.05.22 u 16:44

Molina je klasa od igrača!

Fudbaleri Granade savladali su Maljorku na Balearima krajnje ubedljivo, a konačan rezultat iznosio je 2:6. Prvo poluvreme je bilo izjednačeno, možda su donekle čak domaći bili i konkretniji rival, ali u nastavku je potpuno izmenjen scenario, Pirati su potpuno prestali da postoje, pa su gosti iz Andaluzije postigli čak pet golova!

Gosti su poveli već u petom minutu preko Haviera Suareza, da bi domaći došli do poravnjanja rezultata došlo nakon gola Salva Sevilje nakon pola sata igre. Do kraja prvog dela su inicijativu imali domaći, ipak nisu uspeli da preokrenu rezultat.

U nastavku je bila potpuno drugačija slika, već u prvom minutu nastavka prednost Granadi donosi Serhio Eskudero. Potom, Suarez, strelac prvog gola se povređuje, da bi na teren ušao Horhe Molina. Preiskusni napadač najpre namešta gol Antoniju Puertasu, ipak Maljorka preko Antonija Railja smanjuje rezultat.  Tada kreće rapsodija Nasrida, najpre Molina postiže svoj prvi gol, potom asistira ponovo, ovaj put Uzuniju, da bi u 90. minutu postigao svoj drugi pogodak i tako sa dva gola i dve asistencije potvrdio perfektnu partiju.

Njegoš Petrović je nastavio da igra u odličnoj formi, i danas je bio sasvim solidan, a Granada nastavlja da se diže, pa su sada 16. sa dva boda više od današnjeg rivala koji je prvi ispod crte.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter