0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Radnicki Nis Beograd, 02.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ČUKARIČKI PRONAŠAO TRENERA: Kerkez stiže na Banovo brdo! (FOTO)

Objavljeno: 02.05.22 u 21:55

Belo-crni žele da igraju napadački fudbal!

Fudbaleri Čukaričkog remizirali su sa Radničkim iz Niša rezultatom 0:0, u okviru 4. kola plej-ofa Superlige Srbije. Serija loših rezultata u režiji Brđana je nastavljena, ali belo-crni su igrali fantastično tokom cele sezone i sada nemaju brigu kada je u pitanju treće mesto i plasman u Evropu.

Nedavno je na klupu Brđana seo Milan Lešnjak, koji je zamenio Sašu Ilića. Iz kluba su odmah jasno istakli da će Lešnjak tim predvoditi do kraja aktuelne sezone, kao privremeno rešenje.

Prema saznanjima ‘Mozzart sporta‘, zamena je već spremna. Ekipu Čukaričkog će od leta predvoditi Dušan Kerkez. Nekadašnji fudbaler, danas strateg, gradio je trenersku karijeru na Kipru.

Kerkez je u periodu od 2014. do 2017. godine radio u omladinskim kategorijama Aela iz Limasola, da bi naredne četiri godine sa uspehom predvodio prvi tim. Dušan je uspeo da osvoji Kup Kipra 2019. godine.

Po završetku saradnje sa Aelom, Kerkez je vodio pregovore sa Omonijom. Ipak, na kraju nije došlo do dogovora.

U Čukaričkom su zadovoljni napadačkim stilom fudbala koji forsira Kerkez, pa se nadaju da će Brđani igrati na prepoznatljiv i jedinstven način od naredne sezone. Dušan će sa sobom povesti dugogodišnjeg saradnika, Hristosa Pantelisa.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter