0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

LINTA PRED DUEL U BAČKOJ TOPOLI: ‘Ovo je prilika da uživamo!’

Objavljeno: 30.04.22 u 08:51

Dobre igre i izuzetni rezultati doveli su ekipu Voždovca da ostane u konkrenciji za najviši plasman u prvenstvu koji bi potencijalno evropska takmičenja doveo na Krov!

Ipak, treba uzeti u obzir mladost i neiskustvo Zmajeva, koji svojim radom, srčanošću i posvećenošću idu i preko svojih mogućnosti.

Ključnu ulogu u rezultatu zasigurno ima stručni štab vođen Aleksandrom Lintom koji je izgradio izuzetnu atmosferu u ovako mladoj ekipi.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Vozdovac v Napredak Krusevac
Beograd, 27.04.2022.
foto: Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

„Očekuje nas jedna teška i zahtevna utakmica, ali ovo je prilika za sve nas. Za igrače, za stručni štab, za klub, došli smo u situaciju da smo nadomak te neke pozicije za koju se svi bore. Ipak, ovo je prilika i da uživamo, da odemo tamo rasterećeni, da igramo fudbal, da pokažemo da ne moramo da budemo najbolji, ali da možemo da se nadmećemo sa najboljima.”

Prilika u kojoj se Voždovac našao može staviti dodatni teret na leđa ovih momaka, ali je stručni štab maksimalno posvećen da oni isti ne osećaju.

FOTO: Twitter/@FKVozdovac

”Mi se bavimo ohrabrivanjem ovih momaka i da to neko breme odgovornosti ne prenesemo na igrače. Trudićemo se kao i uvek da idemo samo korak po korak, od protivnika do protivnika, od treninga do treninga. Takav pristup nas je i doveo u situaciju u kojoj smo sada.”

Za gostovanje u Bačkoj Topoli Zmajevi imaju manjih kadrovskih problema. Filip Damjanović je nedovoljno spreman zbog zdravstvenih tegoba, kapiten Marko Ivezić nema pravo nastupa zbog broja žutih kartona dok su Ivan Milosavljević i Mateja Đorđević duže vreme odsutni zbog povrede.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter