0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

NATHO JE MORAO DA POČNE DERBI: Partizan u režiji Izraelca lako izašao na kraj sa Čukaričkim! (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.22 u 19:55

Pobeda Partizana!

Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Čukaričkog na svom stadionu rezultatom 3:1. Natho se vratio u prvih 11 i pokazao koliko je od krucijalnog značaja za igru ekipe iz Humske, što se videlo i po njegovom učitku na današnjem meču, dok su gosti bili gotovo bezopasni veći deo susreta.

Imao je Partizan više od igre sve do 18. minuta, kada se desio ključni momenat. Natho je šutirao ka golu, ali je Drezgić bio neoprezan, podigao visoko ruku u koju ga je lopta pogodila, što je značilo kazneni udarac za domaće. Sa bele tačke je kao i uvek precizan bio upravo Izraelaac.

U nastavku je viđen blickrig domaćih, koji su za svega sedam minuta nastavka došli do dva brza pogotka, najpre preko Vujačića, a potom i Rikarda na asistenciju Natha, što je deluje i rešilo pitanje pobednika. Kovač je na isteku sat vremena igre smanjio prednost crno-belih, ali to je bilo sve od Brđana na ovom meču.

Partizan je i dalje drugi na tabeli, sa dva boda manje od vodeće Crvene zvezde, dok je Čukarički siguran na trećoj poziciji.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter