0
Evrokup

FOTO: Twitter/@BsBasketbol

DERIK NIDAM GOVORIO O PARTIZANU: „Sa navijačima su kao u transu, nismo u poziciji da pretimo“!

Objavljeno: 18.04.22 u 16:43

Crnogorski reprezentativac pred meč sa crno-belima!

Košarkaši Partizana dočekuju ekipu Burse, koju sa klupe predvodi Dušan Alimpijević, a jedan od najboljih igrača tima iz Turske je Derik Nidam, neko ko je bio višegodišnji igrač Mornara iz Bara, pa izuzetno dobro poznaje crno-bele, o kojima je pričao biranim rečima. Plejmejker sedmoplasirane ekipie iz grupe B je povodom toga govorio za Sport Klub.

“Znamo šta nas očekuje protiv Partizana. Igraćemo u dupke punoj dvorani, atmofera će biti fenomenalna,  a Partizan pred svojim navijačima uglavnom igra kao u transu. S druge strane, pomenuta atmosfera i puna dvorana će biti dodatni motiv za sve nas u timu, da pružimo maksimum, da budemo konkurentan rival, da iz pomenute konkurentnosti pokušamo da stignemo do iznenađenja, jer je uloga favorita definitivno u rukama Partizana. Pomenuta uloga favorita često ume da bude veliko breme, u pitanju je jedan meč, a u jednom meču je sve moguće. Rasterećeno i hrabro, a ujedno silno motivisani čekamo duel koji sledi”, naglasio je Derek Nidam, pa nastavio:

“Partizan je odlična ekipa koja je pokrivena na svim pozicijama. Pored toga, Partizan na klupi ima fenomenalnog trenera. Imaće ogromnu podršku sa tribina. Jasno nam je da ćemo morati da uradimo mnogo toga da bi stigli do iznenađenja. Nismo u poziciji da pretimo Partizanu, ali definitivno u ime kompletne ekipe, mogu da obećam borbu od prvog do poslednjeg minuta”, zaključio je plejmejker.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter