1
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

ZDJELAR OSUO PALJBU PO MEDIJIMA: ‘Znamo kako oni funkcionišu, spinuju! Navikli smo da su mediji na Zvezdinoj strani!’ (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.22 u 22:27

Bez golova na Marakani!

Na stadionu ‘Rajko Mitić‘ odigran je 167. večiti derbi. Crvena zvezda i Partizan su nešto više od 90 minuta borbe završili bez postignutog pogotka.

Po završetku utakmice za klupski sajt govorili su fudbaleri Partizana. Kapiten crno-belih, Saša Zdjelar, sumirao je utiske sa duela,

-Ostaje žal, pogotovo za prvim poluvremenom! Imali smo puno kontri i polukontri. Šta je tu je, idemo dalje. Idemo meč po meč, nadamo se da će oni negde kiksnuti. Čestitam saigračima! Bili smo dominantni, pokazali odnos…Mislim da smo bili bolji. Dobra utakmica za nas, mnogo bolje nego prošli put – rekao je Zdjelar, a onda se osvrnuo na konstatciju sa konferencije za medije da je šampionat gotovo već rešen:

-Svi znamo kako njihovi mediji funkcionišu, kako spinuju…Kad smo bili na +5 ponašali su se kao da je sve okej. Navikli smo da su mediji na njihovoj strani. Imam karakter, borim se, daću sve od sebe da uzmem titulu – rekao je Zjdelar aludirajući na večitog rivala.

 

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter