0
AdmiralBet ABA Liga

Partizan v Cibona-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 15.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN SIGURAN U JADRANSKOM KLASIKU: Crno-beli lako dobili Cibonu! (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.22 u 20:38

Partizan diže formu!

Košarkaši Partizana pobedili su Cibonu pred svojim navijačima rezultatom 98:77 i tako nastavili niz sjajnih rezultata u poslednjih mesec dana. Brzo su domaći napravili razliku i nisu dopuštali rivalu da se približi, pa je tako i pored nekoliko lepih poteza, klasik Jadranske lige bio rezultatski nezanimljiv.

U dresu Partizana istakli su se Jam Madar sa 17 poena, pratio ga je Balša Koprivica koji igra sve bolje sa 13, dok su Aleksa Avramović i Zek Ledej upisali po 12, odnosno 14 poena. Matijas Lesor je dodao 16, dok je Uroš Trifunović meč završio sa 11. U timu gostiju najviše se istakao Amar Gegić sa 14 poena, Roko Prkačin je dodao 11 uz osam skokova, a Danko Branković je bio dobar sa 12.

Partizan je ovom pobedom učvrstio drugo mesto, treba senzacija da bi Zvezda ispustila čelnu poziciju, dok je Cibona propustila šansu da popravi svoju poziciju, pa je ostala na osmom mestu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter