0
Fudbal

Bibras Natcho Partizan - Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘VEČITI’ DOBILI SPECIJALNU POZIVNICU: Rusi zovu Zvezdu i Partizan, hoće li srpski klubovi učestvovati na Premijer kupu?!

Objavljeno: 14.04.22 u 15:26

Hoće li im se ostvariti želja?

Već neko vreme traje rat u Ukrajini, i zbog toga međunarodni fudbal u Rusiji je nemoguća misija. Ipak, oni planiraju da se pozabave tim pitanjem, a da bi došlo do realizacije u velikoj meri mogu pomoći srpski klubovi.

Ruski mediji pišu da će se ovog leta u prestonici Rusije održati Premijer kup, a ‘pozivnicu’ za takmičenje su dobili naši klubovi, Partizan i Crvena zvezda.

Organizatori pomenutog kupa u svojim planovima vide večite rivale sa Topčiderskog brda, a deo takmičenja mogli bu da budu i moskovski Spartak, Lokomotiva, Dinamo i CSKA, kao i Zenit iz Sankt Peterburga.

Još uvek se ne zna tačan datum održavanja kupa, a mečevi bi trebalo da se igraju na stadionima moskovskih klubova koji potvrde učešće ili u Sankt Peterburgu. Ruski sajt ‘Soker’ piše da su crveno-beli istakli da još uvek nisu obavešteni o Premijer kupu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter