0
Evrokupovi

(191106) -- LIVERPOOL, Nov. 6, 2019 (Xinhua) -- Liverpool's manager Jurgen Klopp is seen before the UEFA Champions League Group E match soccer between Liverpool FC and KRC Genk at Anfield in Liverpool, Britain on Nov. 5, 2019. (Xinhua) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

JIRGEN KLOP NIKADA NE RAZOČARA IZJAVAMA: 3:1 je podjednako opasan rezultat kao i 2:0, znate!

Objavljeno: 13.04.22 u 15:16

Nemac je poznat po harizmi!

Liverpul je sebi u prvom meču obezbedio nešto lakši posao u uzvratu u kojem na svom Enfildu dočekuje Benfiku, ali šef stručnog štaba Redsa, Jirgen Klop, poziva na oprez, kao i da je 3:1 podjedanko nezgodan kao ozloglašenih 2:0, za koje se tvrdi da su najopasniji rezultat.

„Niko nije povređen, ali moramo da vidimo koji igrači su svežiji. Duel sa Sitijem u subotu neće uticati na sastav, ali hoće ovaj meč koji smo sa Sitijem odigrali u Premijer ligi (2:2)“, rekao je Klop i dodao:

„Mnogo smo napora uložili da bismo stigli do Lige šampiona, a sada smo na korak do polufinala. Na poluvremenu je 3:1, a to je jednako nezgodno kao i 2:0. Dobra osnova, ali utakmica se menja ako daju jedan gol, kao što smo i osetili protiv Intera. Moramo da im stavimo da znanja da je Enfild mesto na kojem ne žele da igraju“.

Klop se stavio na mesto trenera Benfike i rekao da zna šta da očekuje.

„Gledao bih da pritisnem protivnika, da rano dam gol. To i mi očekujemo od njih. Već sam rekao nekoliko puta – želimo da budemo ekipa protiv koje niko ne želi da igra“, zaključuje nemački stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter