0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

BUDUĆNOST UBEDLJIVA PROTIV BORCA: Podgoričani se okreću duelima sa Zvezdom i Andorom!

Objavljeno: 11.04.22 u 23:53

‘Nema kalkulacija! Za nas je svaka naredna utakmica najbitnija!’

Košarkaši Budućnosti savladali su Borac iz Čačka rezultatom 97:63, u okviru 26. kola ABA lige. Podgoričani su kontrolisali utakmicu od samog starta, a najbolju igru pružili su u četvrtoj deonici.

Nakon ubedljivog trijumfa oglasio se šef stručnog štaba šampiona Crne Gore, Aleksandar Džikić.

-Zadovoljan sam pobedom, nezadovoljan sam detaljima na kojima insistiramo, ti detalji idu baš sporo, ali nastavljamo sa borbom. Mnogo puta sam rekao da nema unapred dobijenih mečeva. Da je teško igrati utamice protiv rivala u kojem se pobeda smatra normalnom, a poraz apokalipsom. Pobedili smo, nastavljamo sa radom i idemo dalje – rekao je Džikić i dodao:

-Očekuju nas dueli sa Zvezdom i Andorom. Kalkulacija nema. Za nas je svaka naredna utakmica najbitnija. Nećemo se čuvati za Andoru, na raspologanju imamo ono što imamo. Micov i Šehović nisu u sastavu tima. Atić i Popović su igrali prehlađeni. Nemamo deset igrača na treningu, ali tako je kako je. Serija pobeda prija, izgledamo bolje, a pobede donose samopouzdanje. Sada je bitno da što pre kompletiramo roster – zaključio je Aleksandar Džikić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter