2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ŠOK NA BRDU: Rastali se Čukarički i Saša Ilić

Objavljeno: 11.04.22 u 13:13

Saša Ilić više nije trener Čukaričkog.

Nakon utakmice i remija sa Partizanom u 30. kolu Superlige Srbije, Ilić je istakao da smatra da je glavni arbitar pogrešio što igraču domaćeg tima Bojanu Kovačeviću nije pokazao crveni karton. Ta izjava je imala snažan odjek, a danas je došlo do sastanka sa čelnicima kluba, te sprazumnog prekida sasradnje.

– Fudbalski klub Čukarički sporazumno je okončao saradnju sa Sašom Ilićem. U ponedeljak posle sastanka sada već bivšeg šefa struke sa Upravom kluba doneta je odluka o sporazumnom raskidu ugovora. Klub je zahvalan Iliću na sjajnim rezultatima i trećem mestu osvojenom pred plej-of, Čukarički u nastavku karijere Saši želi mnogo sreće. Klub će u narednom periodu imenovati novog šefa struke, o čemu će blagovremeno obavestiti javnost, navodi se u saopštenju kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

0
0
2 Komentara
  1. Primer ozbiljnog kluba. Cak ni ludi Lalatovic nikad nije govorio protiv svog trenutnog kluba kad je igrao protiv zvezde. A Sasa je sebi dao za pravo da kaze bio je crveni karton. Cekaj covece, ko te hlebom hrani. Imas stav i misljenje sve to stoji ali imaj i postovanje prema kuci u kojoj se nalazis.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter