6
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

STANOJEVIĆ PONOVO BESAN NA KONFERENCIJI: „Zvezda je moćna, ima podršku sa svih strana, borimo se i protiv njih i protiv institucija“! (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.22 u 21:41

 Stanojević nije baš zadovoljan!

Nije uspeo Partizan danas da slavi protiv Čukaričkog, remizirali su drugi i treći tim na tabeli bez golova, a nakon utakmice svoje utiske je sabrao i Aleksandar Stanojević.

„To je jedna odlicna ekipa cukarickog. Oni nas u prvom nisu ugrozavali, u drugom je bio sut ndajea. Nemam sta da zamerim momcima, mislim da smo bili bolji i da smo ispustili pobedu. Nema sta, cestitam Čukarickom na fer igri i takmicarskom duhu. Idemo dalje, dugo smo u trci za titulu, tako i ostajemo, ne odustajemo“. – počeo je šef struke Partizana.

FOTO. Starsport

Na pitanje da li je Partizan stvorio dovoljno šansi, popularni Stanoje je rekao sledeće.

„Zante šta, ne možemo mi sto šansi da stvorimo. Igramo protiv izvanredne ekipe. Imali smo u nastavku dve tri šanse sa boka, izvanredno branio je golman njihov. Nije lako biti celu utakmicu superioran, stvorili smo mi šanse, pogledajte, bilo je dosta situacija, ne stopostotnih, ali prirodno je da se unervozite u jednom momentu. Nemate luksuz da neku utakmicu ne pobedite. Imamo situaciju i da li je bio crveni karton, ili nije bio u petom minutu (10 minut). To utiče direktno na rezultat i na prvenstvo i na sve. Nama se to više puta dešavalo, ali ne mogu da pričam svaki put isto“.

Na konstataciju novinara da mora da napadne u derbiju, trener Partizana nije baš najsmirenije reagovao.

Pa dobro vi mi kažite kako da igram! Idemo meč po meč, ne mogu da pričam, igrali smo tešku utakmicu danas, svako ko igra ovde ne može da očekuje pobedu. I Zvezda je imala egal do crvenog kartona i svega što im se desilo tamo na Marakani. Ne možete sve da pobeđujete. Meni je važno da smo što duže u konkurenciji, ranije ste već otpadali u prvom delu, sada se borimo za tu titulu, nije lako boriti se sa svim ovim stvarima, Zvezde i jedne institucije koja radi sve da oni pobede“ – rekao je Stanojević, pa potom nastavio

FOTO. Starsport

„Mi hoćemo na pošten način da dođemo do svega ovoga, i naši navijači moraju da nas podrže, činjenice su vidljive svima, o crvenom, da li je bio faul, da li je radio VAR, a mi nismo toliko dobri da pored svega da pobedimo sve utakmice. Pobedili smo samo 27 utakmica, nismo dobri da pobedimo baš sve, pogotovu ako nas sapliću nenormalno, u prvom delu nije bilo tako, ali ovo proleće se svašta dešava. Zvezda je moćna na svim nivoima, od igračkog kadra, do podrške sa svih strana. Mnogo je teško, mi smo Partizan i srećni smo što smo deo jedne prave priče. Ponosan sam na sve i nadam se da ćemo se izboriti sa svim ovim na kraju“ – zaključio je Aleksandar Stanojević.

 

0
0
6 Komentara
  1. Potpuno se slažem sa fer i objektivnim komentarima.Imali smo loptu u našem dvorištu.5 bodova a onda kukavica igra na derbiju.Dokle ćemo da gledamo u tuđe dvorište?Pa,nama je Nathko najbolji igrač a na kraju je karijere.Markovic,Zaječar,Jovica pogotovo-promasaji godine.Stanoje,sedi dole-1

    0
    0
    Odgovori
  2. Kod Hercegovaca postoji izraz “ Ne možeš od go..na napraviti pitu“.Zašto Ti je uvek neko drugi kriv.Izgleda,da je kod nas prisutna teorija zavere,svi su drugi krivi.Bez rada nema kvaliteta,nema očekivanih rezultata,a i nema dobre pite!

    0
    0
    Odgovori
  3. E moj Kukoje, pa imao si 5 bodova prednosti i samo je bilo bitno da ne igubis derbi…naravno, razbili te i posle krenula kola nizbrdo. Sad samo places iz utakmice u utakmicu i o Zvezdi pricas. Sramota je da su kapiteni Partizana Markovic i Zdjelar, prosecni igraci. Fali jedno 7-8 ozbiljnih igraca Partizanu. I naravno normalan trener. Pozdrav i probajte sledece sezone

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter