0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda V Radnicki Kragujevac Beograd, 03.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ZAVRŠEN PRVI DEO UTAKMICE: Minimalno vođstvo Zvezde, moglo je i ubedljivije, Radnički se solidno brani! (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.22 u 17:49

Poluvreme na Marakani!

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju u okviru 30. kola Superlige Srbije na svom stadionu ekipu Radničkog iz Kragujevca. Dejan Stanković je izveo izuzetno jak tim, s tim da u sredini nema Kange i Sanoga, a bonus na ovom meču jeste Miloš Gordić, koji brani umesto Borjana. Radnički igra bez četiri standardna igrača, kako je Lalatović i najavio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

Pobeda u ovoj utakmici izabranicima Dejana Stankovića garantuje prednost domaćeg terena u poslednjem ovosezonskom derbiju, a ta utakmica skoro nije imala veći ulog, jer trka za titulu deluje nikada neizvesnije. Meč je takođe obeležio jedan jubilej, u pitanju je stota utakmica Raše Pankova u crveno-belom dresu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport)

Crveno-beli su poveli, do prednosti su stigli preko Slavoljuba Srnića koji je iz mrtvog ugla pogodio gol iz mrtvog ugla, nakon loše reakcije Andrića u kaznenom prostoru. Izuzetno zanimljiva situacija jer naa stadionu dobrih desetak sekundi niko nije bio siguran da li je gol ili ne. Do kraja poluvremena Srnić je pokušao u još dva navrata, ali nije dolazilo do promene rezultata. U nadoknadi vremena solidan pokušaj glavom imao je Pankov, ali lopta je otišla pored gola.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
Crvena Zvezda V Radnicki Kragujevac
Beograd, 03.03.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter