1
Domaći fudbal

from left James Tavernier Head coach Dejan Stankovic Aleksandar Dragovic Milan Gajic Aleksandar Katai Strahinja Erakovic Nemanja Motika El Fardou Ben Nabouhane Filippo Falco Fudbal-UEFA Europa League Round of 16-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Rangers Glasgow Beograd, 17.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

DOBRE VESTI ZA DEJANA STANKOVIĆA: Evo koji fudbaler je dostupan za derbi!

Objavljeno: 09.04.22 u 12:43

Napokon povratak!

Nije Filipo Falko uspeo da se nametne šefu stručnog štaba Crvene zvezde u periodu iza nas i pored toga što je jedna od najskupljih akvizicija u istoriji kluba. Najpre nije ubedio ni na zimskim pripremama Dejana Stankovića da zaslužuje mesto u startnih 11, da bi se potom i zarazio koronavirusom.

Ipak, nekadašnji fudbaler Lećea je sada potpuno spreman za takmičarski ritam i od njega se očekuje da dobije šansu sa klupe u predstojećem derbiju, uz to mu je to poslednja realna prilika da pokaže da poseduje kvalitet za crveno-beli dres. On je do sada u Superligi Srbije na 25 odigranih mečeva postigao četiri pogotka.

0
0

1 Komentara

  1. Kako moze pokazati kvalitet kada ga uvodi u igru 15 minuta do kraja. Trebalo je biti strpljiv jer se radi o dobrom fudbaleru koji je majstor za mnoge koji igraju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter