0
Evroliga

Crvena Zvezda v Anadolu Efes Istanbul-Euroleague 2021/22 Beograd, 08.04.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

PIONIR POJEO PRVAKA EVROPE: Zvezda se pobedom oprostila od ove sezone, zamalo tripl-dabl Kalinića! (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.22 u 22:47

Veliki skalp!

Crvena zvezda u okviru poslednjeg kola Evrolige dočekala je Efes u Pioniru i uspeli su da po treći put savladaju Efes u elitnom evropskom takmičenju, a konačni rezultat bio je 93:85. Sredinom treće deonice imali su crveno-beli i dvocifrenu prednost, ali drame nije izostalo.

Najefikasniji u timu Crvene zvezde bio je sjajni Nikola Kalinić je bio na korak od tripl-dabl učinka sa 12 poena, 10 skokova i osam asistencija, Ognjen Dobrić je pratio sa 15 poena, koliko je imao i Nejt Volters, a dvocifreni su još bili Luka Mitrović i Dejan Davidovac sa 11, odnosno 10 poena.

Kod gostiju najefikasniji bio je Šejn Larkin sa 16 poena i šest skokova, Brajant Danston je dodao 14, Džejms Anderson koji je sam držao Efes u trećem periodu 13, a Kris Singlton je poslednji dvocifreni sa 12 poena.

Ovo je dvanaesta pobeda Zvezde ove sezone, kojom su probili magičnu granicu od 11 koja je bila na snazi još od 2017., a ovom pobedom Zvezda se izjednačila sa Baskonijom na desetom mestu. Efes bi u slučaju pobede Makabija bio šesti nakon regularnog dela.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter