0
Domaći fudbal

Bibras Natcho Superliga Srbije Partizan - Metalac 28.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SJAJNE VESTI ZA PARTIZAN PRED VEČITI DERBI: Izraelac najverovatnije traži blagoslov od muftije Mustafe!

Objavljeno: 07.04.22 u 16:25

Jedan od najboljih igrača Partizana pravi radikalan potez!

Nije tajna da je Bibras Natho neko ko poštuje Ramazanski post, te ove godine nije drugačije. Taj post podrazumeva 30 vezanih dana uzdržavanja od hrane i pića, od izlaska do zalaska sunca, što definitivno može da napravi probleme u organizmu profesionalnog sporstiste.

Izraelac je povodom toga u razgovoru za Telegraf otkrio da bi mogao da traži blagoslov od muftije kako bi prekršio post na dan večitog derbija.

– Da, trudim se da izvučem najbolje iz sebe, s jedne strane što se tiče posta, a sa druge da ne „ubijem“ sebe i svoje telo, pošto takođe moram da budem spreman za utakmice. Pokušavam da dam maksimum. Nije lako, jer je takođe dug dan, do sedam uveče. Nije lako, ali trudim se najbolje što mogu – poručio je Natho, koji razmatra mogućnost da za večiti derbi traži blagoslov muftije beogradskog, Mustafe Jusufspahića.

– Obično zavisi od tela. Da li ste zdravi ili niste, ako imate neki problem, ako vam treba dozvola, da ne biste učinili nešto loše svom telu. Ali svakako treba to da proverim, ne znam još – zaključio je Natho.

Vezni fudbaler je integralni deo ove ekipe Partizana i neko ko ima reputaciju konstantno kvalitetnih partija u večitim derbijima.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter