1
Domaći fudbal

head coach Aleksandar Stanojevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v TSC Backa Topola Beograd, 02.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SUDIJSKI EKSPERT OBRAZLOŽIO: TSC je oštećem za penal protiv Partizana, baš tada nije radio VAR! (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.22 u 23:17

Obrazložena greška!

Sudijski ekspert Zdravko Jokić istakao je u pregledu kola Superlige Srbije da je TSC iz Bačke Topole oštećen za penal protiv Partizana na stadionu viceprvaka Srbije. U tim momentima VAR nije funkcionisao.

– Sudija je minimum 20 metara daleko. Takođe, VAR na ovom meču nije radio. Ali, pomoćni je trebalo to da vidi, izostao je timski rad. Ovo je penal, gornja ruka je podignuta – objasnio je situaciju na meču između Partizana i TSC-a  Jokić.

Takođe se nadovezao na još nekoliko spornih situacija u kolu, uključujući crveni karton u Nišu.

– Nedozvoljena upotreba ruku, čist žuti karton – a potom je pričao o drugoj javnoj opomeni za Savića:

– Evidentna je brzina sa kojom je start izveden. Igrač u startu nije vodio rčauna o protivniku, a posle ga i rukama sprečava da nastavi akciju. Sudija je malo pogrešio što nije odmah doneo odluku, u međuvremenu je imao nezadovoljstvo trenera, opomenuo ga je u prekidu, pa se vratio na ono što je trebalo da uradi – zaključio je Jokić.

 

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter