0
Evroliga

Euroleague-Crvena Zvezda v Barcelona Nikola Mirotic (R) Beograd, 21.01.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VELIKA POBEDA ZA OLIMPIJAKOS, ZAUSTAVLJENA BARSELONA: Sjajni Larkin obeležio veče u Evroligi!

Objavljeno: 01.04.22 u 22:50

Dva sjajna duela!

Košarkaši Efesa si na svom terenu dočekali ekipu Albe iz Berlina u okviru 33. kola Evrolige. Viđen je sjajan duel, a nakon velike borbe uspeo je da slavi domaći tim, rezultatom 87:77. Daleko najbolji pojedinac ovog susreta bio je Šejn Larkin sa 28 poena i osam podeljenih asistencija, a pratili su ga Brajant sa 14 i Moerman sa 13 poena. U redovima Efesa nije bilo Vasilija Micića. Kod Albe odličan je bio Da Silva sa 20 poena, dok je Maodo Lo dodao 15.

Prava ‘rovovska bitka’ viđena je u Pireju, gde su se sastale ekipe Olimpijakosa i Barselone. Slavio je domaći tim, a presudna je bila treća deonica u kojoj je Olimpijakos uspeo da se vrati i dođe do prednosti, koju je uspeo da sačuva do kraja susreta – 73:66. Najbolji igrač susreta je Šejk Mekisik sa 20 poena, dok je Vezenkov dodao 13. Kod Barselone se istakao Šanli sa 13 poena, dok je jedini dvocifren još bio Mirotić sa 11 poena.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter