0
Fudbal

FOTO: FSS

PIKSI JASAN PRED ŽREB: ‘Ne dolazimo da se kupamo i slikamo! Naš prvi cilj je da prođemo grupu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.22 u 12:54

Srbija danas saznaje rivale!

Reprezentacija Srbije ostvarila je veliki uspeh plasmanom na Prvenstvo sveta u Kataru, a uoči žreba u Dohi (petak, 18,00) selektor Srbije Dragan Stojković govorio je o mnogim interesantnim stvarima. Orlovi žele i više i dalje, žele da se u novembru – decembru predstave na pravi način.

-Prvi cilj je da prođemo grupu. Ko god da nam bude u grupi, cilj će ostati da idemo u nokaut fazu, nema alibija. Zato smo ovde. Ne dolazimo da se kupamo, slikamo, odigramo tri utakmice i idemo kući. Ne, kad smo već tu, da damo sve od sebe – rekao je Stojković.

Piksi je poručio da mu nije bitno ko su rivali u grupi.

-Potpuno svejedno. Moraćemo da igramo sa nekim jakim. Nemoguće je da sebi praviš onako kako bi voleo. Cilj je drugi krug. Ako smo već ovoliko iskrvarili i ako smo pokazali da možemo da igramo fudbal kako treba, ne vidim razlog zašto ne bismo nastavili u tom stilu. Rezultat će možda doći, možda ne. Ja to ne znam – rekao je Stojković i dodao:

-Igračima nikad nisam rekao da neka utakmica mora da se dobije. Mora samo da se umre jednog dana. Ali da damo sve od sebe, da budemo hrabri, to moramo. Nebitno ko je protivnik. Niko od njih nema krila da leti. Moraš da veruješ u sebe i kroz svoj stil igre budeš dominantan, da budeš taj koji se pita.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter