0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021- Novak Djokovic (SRB) v Miomir Kecmanovic (SRB) Beograd, 23.04.2021.foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

MASTERS U MAJAMIJU: Kecmanović nakon preokreta i drame zaustavljen u četvrtfinalu od ‘novog Nadala’

Objavljeno: 01.04.22 u 08:25

Srpski teniser zaustavljen je u četvrtom vezanom četvrtfinalu.

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u polufinale masters turnira u Majamiju, pošto je u četvrfinalu poražen od Španca Karlosa Alkaraza sa 2:1 u setovima 6:7, 6:3, 7:6.

Igrao je Kecmanović sjajno tokom čitavog turnira, kao i u ovom meču, ali nije uspeo da priredi novo iznenađenje i ode među osam najboljih. Srpski teniser je osvojio prvi set sa 7:6 nakon 52 minuta tenisa, iako je rano stigao do brejka, kasnije se Alkaraz vratio, ali je poklekao u taj-brejku.

Jedan rani brejk u drugom setu bio je dovoljan Alkarazu da privede set kraju i osvoji ga sa 6:3, da bi u trećem gemu bila viđena velika borba. Srpskog tenisera su delilda dva poena do pobede, prvo na servis rivala kada je vodio sa 5:4 u gemovima, a potom i u taj-brejku, kada je vodio sa 5:3, ali je na kraju ipak upisao poraz.

Španski teniser, kog smatraju naslednikom Rafaela Nadala će u polufinalu igrati protiv Poljaka Huberna Hurkača, koji je savladao Rusa Danila Medvedeva sa 7:6 (9:7), 6:3.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter