0
Evroliga

Andrey Vatutin Euroleague Final 4 semi final basketball match between Fenerbahce and Zalgiris in Belgrade, Serbia on May 18, 2018. Fenerbahcve won 76-67 (STARSPORT/Pedja Milosavljevic)

VATUTIN OGORČEN: ‘Rusofobija vlada Evropom!’

Objavljeno: 28.03.22 u 23:22

Ogorčen je vlasnik CSKA!

Predsednik CSKA iz Moskve – Andrej Vatutin više je nego razočaran situacijom u sportu koja je nastala nakon početka rata između Rusije i Ukrajine:

‘Da li će ruski timovi moći da se vrate u evropska takmičenja? Mislim da to neće da se desi. S obzirom na rusofobiju koja vlada u Evropi teško mi je da zamislim da će tim koji nosi ime ruske armije, najodlikovaniji ruski tim, biti pozvan da se vrati.’ – rekao je Vatutin i odmah potom dodao:

‘Mislim da nam svakako ne bi dozvolili da igramo u Moskvi, na našem terenu. Onda se postavlja pitanje da li ima smisla igrati u Beogradu ili Atini. I da li treba da žrtvujemo naše navijače zarad povratka u Evroligu. Nisam siguran da bi to bila ispravna odluka.’

Potom je prokomentarisao i situaciju vezanu za odlazak gruzijskog centra, Šengelije.

‘Može se reći da nije ispunio naša očekivanja. Nosio je godinu i po dana masku, koja nije hirurška. Nije se nametnuo kao lider ni na terenu ni van njega. Nismo ljuti na njega, razumemo odluku.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter