0
Košarka

FOTO: Denver Nuggets/Twitter

BUKER BROJAO DO 49: Odlična partija Jokića u porazu Denvera! (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.22 u 08:23

Finiks čuva lidersku poziciju!

Košarkaši Finiksa ostvarii su 60. ovosezonsku pobedu u NBA ligi. Sansi su u Denveru bili bolji od Nagetsa, rezultatom 130:140. Izabranici trenera Melouna nisu uspeli da iskoriste veliku podršku više od 19 hiljada pristalica.

Tokom većeg dela utakmice publika je posmatrala izjednačen odnos snaga na terenu. Denver je predvođen sjajnim Jokićem kontrolisao stanje na terenu i Nagetsi su u odlučujući period igre ušli sa dva poena prednosti.

Sve se preokrenulo u finišu meča! Sansi su zablistali u punom sjaju kada je to bilo najpotrebnije. Igrači domaće ekipe nisu imali rešenje za neverovatnog Devina Bukera, koji je nemilosrdno ‘cepao’ mrežicu u Denveru. Četvrta deonica završena je sa 24:36.

Devin Buker je odigrao jedan od najboljih mečeva u karijeri. Bek je ubacio 49 poena, uz četiri uhvaćene lopte i 10 uspešnih dodavanja. Pratilii su ga Bridžis sa 22 i Pol sa 17 postignutih poena.

Nikola Jokić je još jednom pokazao zašto je glavni kandidat za MVP priznanje. Srpski centar je utakmicu završio sa učinkom od 28 postignutih poena, šest skokova i šest asistencija.

Rezultati:

Toronto Raptors – Klivlend Kavalirs 117:104

Memfis Grizlis – Indijana Pejser 133:103

Milvoki Baks – Vašington Vizards 114:102

Nju Orleans Pelikans – Čikago Buls 126:109

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter