1
Domaći fudbal

goalkeeper Milan Borjan save the goal from penalty Fudbal-Kup Srbije Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Radnicki Nis Beograd, 16.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

BORJAN KAKVOG DO SADA NISMO VIDELI, SVE PUCA OD EMOCIJA: ‘Kad se setim gde je naš klub bio pre sedam godina, a gde je danas!’

Objavljeno: 18.03.22 u 18:52

Zvezdin kapiten je otvorio dušu!

Crvena zvezda je uprkos sjajnoj igri protiv škotskog Rendžersa ostala bez plasmana u četvrtfinale Lige Evrope. Dan nakon ispadanja, na svom instagram profilu, kapiten Milan Borjan napisao je:

‘Zvuči kao folskula ako kažem da sam jako ponosan na moj tim, na ove momke koji ginu za svaku loptu, ja zapravo nisam ponosan već preponosan. Ponosan sam i na sve ljude u klubu od ekonoma, spremačica, kuvara, fizioterapeuta koji svojim odnosom prema nama doprinose da budemo sve bolji i jači. Kada se setimo gde je naš klub bio pre sedam godina i gde smo sada, nemoguće je ne osećati ovoliki ponos i zadovoljstvo koje ja trenutno kao kapiten osećam.’ – napisao je Borjan i potom se zahvalio navijačima:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milan Borjan (@borjan_milan_official)

‘Hvala najboljim navijačima koji shvataju koliko se dajemo za naš grb i koji nam to vraćaju onakvom emocijom kakva je sinoć bila na stadionu. Želim da im obećam da nastavljamo da gazimo još sigurnije i jače ka novim pobedama, evropskim uspesima i titulama!’ – zaključio je čuvar mreže Crvene zvezde.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter