0
Evroliga

FOTO: Twitter/@olympiacosbc

NEVEROVATNO DEMOLIRANJE U GRADSKOJ DERBIJU: Oli zlostavljao Panatu, teško da se ovo i može nazvati rivalstvom! (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.22 u 00:24

Ubedljiv klub iz Pireja!

Košarkaši Olimpijakosa demolirali su Panatinaikos u Dvorani mira i prijateljstva, a konačan rezultat bio je 101:73. Sve je bilo gotovo već nakon prvih 10 minuta gde su domaći košarkaši ubacili čak 38 poena, a tu četvrtinu su crveno-beli dobili čak 25 razlike. Do kraja meča su samo održavali prednost i u laganom ritmu priveli meč kraju.

Oli je imao čak šest dvocifrenih igrača u svojim redovima. Slukas i Vezenkov su imali po 16 poena, s tim da je plejmejker imao čak devet asistencija, Mustafa Fal je imao 13 poena, šest skokova i pet asistencija, sa istim brojem poena meč je završili Papanikolau i Hasan, dok je poslednji dvocifreni bio Šekil Mekisik sa 10 poena, osam skokova i šest asistencija.

Jedini koji su nešto igrali u gostujućem timu jesu Deril Mejkon sa 23 poena, Papajanis je dodao 18 poena i devet skokova, dok je sprski košarkaš Nemanja Nedović meč završio sa 16 poena, dva skoka i četiri asistencije.

Olimpijakos je ovom pobedom deluje obezbedio mesto u četiri najbolje ekipe sa skorom 17 pobeda i 8 poraza, dok je Panata zakucana za dno tabele sa samo šest pobeda i čak 17 poena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter