1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

‘TO JE NAJZASTRAŠUJUĆE MESTO NA KOJEM SAM IGRAO’: Čuveni fudbaler Rendžersa je dobro upoznat sa atmosferom na Marakani, kaže da još uvek ništa nije gotovo!

Objavljeno: 17.03.22 u 13:24

Fudbaleri Rendžersa su faktički već ‘jednom nogom’ zakoračili u 1/4 finale Lige Evrope pošto su na svom stadionu pobedili Crvenu zvezdu rezultatom 3:0, ali jasno je da se četa Dejana Stankovića večeras neće predati, već će pred svojim navijačima pokušati da napravi čudo.

Crveno-beli će na večerašnjem susretu imati veliku podršku svojih navijača, koji i te kako mogu da naprave vatrenu atmosferu, a toga je svestan i Ali Mekojst, nekadašnji fudbaler Rendžersa.

On je vrlo dobro zna kakva je atmosfera u Ljutice Bogdana, te poručuje da još uvek ništa nije gotovo.

– Mislim da je to najzastrašujuće mesto na kojem sam ikada igrao ili gledao fudbal. Pregazili su nas te 1990. godine, kada su osvojili Evropski kup sa Darkom Pančevom i Prosinečkim. To je bila prava ekipa, ali mi smo takođe imali dobar tim u to vreme – rekao je Ali i potom dodao:

– I dalje se sećam šetnje kroz taj tunel. Jako je zastrašujuće mesto, ako mi dozvolite da to tako kažem. Mislim da ovaj dvomeč još nije rešen. Ovaj tim Rendžersa ima iskustvo igranja na strani u Evropi i to će im pomoći. Ali ovo je novi nivo, da budem iskren. Atmosfera u Dortmundu je neverovatna, ali u Beogradu je na drugom nivou. Ipak mislim da će se dobro nositi, profesionalci su sa dosta iskustva, već su uzeli neke skalpove – rekao je Mekojst.

Jasno je da škotski tim u Beograd dolazi sa velikom prednošću.

– Mnogo sam srećniji što tamo idu sa prednošću od 3:0 u odnosu na to da odu sa 0:0. Imaju nečeg čega se drže, mislim da mogu da postignu gol tamo. Dobili su fantastičnu šansu da prođu dalje, ali moraće da odigraju još jednu dobru utakmicu – dodao je legendarni Škot.

0
0

1 Komentara

  1. ..da, da, ALI po duSmra, toliko se oseTE da je stVArno nayzastrashuyuce mesto u Srb. po canaL iza cionom ‘OTVORU’..?!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter