0
Fudbal

FOTO: Twitter/@Feyenoord

OZBILJAN PROBLEM ZA CRVENO-BELE PRED PARTIZAN: Trener je bolestan, najbolji igrač na operaciji, Fajenord opasno oslabljen!

Objavljeno: 16.03.22 u 14:44

Crveno-beli u problemu!

Fudbaleri Fajenorda dočekuju u četvrtak Partizan na svom De Kujpu, ali ekipa Arnea Slota se susreće sa nizom problema uoči tog gostovanja. Upravo šef stručnog štaba tima iz Roterdama je bolestan, kao i njegov prvi asistent, pa će navjerovatnije trener omladinaca Spajk Halshof voditi crveno-bele, upravo se očekuje da on  izađe na predstojećoj konferenciji.

Takođe se navodi da ima problema i u igračkom kadru, jer prvi golman ekipe i jedan od najkvalitetnijih fudbalera, Džastin Bejlou, će najverovatnije morati na operaciju stopala, što nisu uopšte dobre vesti, a u obzir se mora uzeti i predstojeći duel sa Ajaksom, koji je besan nakon eliminacije iz lige šampiona.

U tim Kluba sa Meze bi trebao da se vrati najbolji strelac Gus Til, koji zbog kartona nije mogao da nastupa u Beogradu, ali i pored svih problema jako je težak zadatak pred Stanojevićem i ekipom ukoliko žele da izbore plasman u osam najboljih timova lige konferencija.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter