0
Košarka

FOTO: Twitter/@spurs

LABUDOVA PESMA LEGENDARNOG GREGA: Hajde neka traje još malo, možda je naredna sezona poslednja!

Objavljeno: 16.03.22 u 11:55

Legendarni stručnjak se bliži kraju karijere!

Nema zvanične potvrde, ali kako stoje stavri, moguće je da će Greg Popovič predvoditi San Antonio sa klupe barem još jednu sezonu. Kako prenosi Mark Stajn trofejni stručnjak će i naredne sezone biti na čelu ekipe iz Ostina.

Nedavno je Greg prestigao nekadašnjeg saradnika, Dona Nelsona, kao trenera sa najviše pobeda u istoriji lige i sada ih ima 1336. On je u Sparse dostao davne 1982., tada je bio deo stručnog štaba četiri godine, da bi otišao u Golden Stejt upravo kod Nelsona. Dve godine kasnije se vraća u Ostin.

Tu pravi jednu od navjećih dinastija u istoriji lige, najpre sa Dankanom i Robinsonom, potom se pridružuju Parker i Đinobili. Popovič je petostruki osvajač prstena, ima i izgubljeno finale 2013. godina, a u plej-of je ulazio neverovatna 22 puta uzastopno! Zaista legendarna karijera, pa nek traje još malo, svi će Vam biti zahvalni Greg.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter