1
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

ENGLEZ NASTAVLJA DA ODUŠEVLJAVA: Jutjuber bodrio Zvezdu u Glazgovu, pevao svih 90 minuta! (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.22 u 11:21

Mladi influenser sve redovniji na utakmicama crveno-belih!

Fudbaleri Rendžersa savladali su u četvrtak Crvenu zvezdu, u prvoj utakmici osmine finale Lige Evrope. Škotska ekipa slavila je sa 3:0 na ‘Ajbroksu‘. Izabranici Dejana Stankovića su odigrali hrabro i pružili su snažan otpor, ali sreća nije bila na strani crveno-belih.

Tri pogotka crveno-belih poništena su zbog nedozvoljene pozicije, Katai nije iskoristio kazneni udarac, a domaći su do prednosti stigli iz po mišljenju mnogih stručnjaka neregularno dosuđenog jedanaesterca. Prečka u Glazgovu se još uvek trese nakod ‘bombe’ Gelora Kange i zaključak je jasan – sreća nije bila na strani srpskog šampiona.

Bez obziza na rezultat, pesma Delija u Glazgovu nije prestala ni posle meča. Među vatrenim navijačima Crvene zvezde ponovo se našao Teo Ogden, engleski jutjuber. Ovaj mladi momak, poznatiji kao ‘Thogden‘, postao je poznat srpskoj javnosti.

Teo je ove sezone prisustvovao na Zvezdinim mečevima protiv Kluža i Partizana. Englez je oduševljen atmosferom koju prave navijači Zvezde, a snimke sa utakmica redovno deli na svom Jutjub kanalu.

Teo se našao na tribini sa Delijama i neprestano je navijao svih 90 minuta. U društvo momka Engleza našao se  i srpski jutjuber, David Vujanić.

 

0
0
1 Komentara
  1. Za tog engleza kažu da je milioner pa ako toliko voli zvezdu nek nas odmeni u finansiranju iste, posebno jer nas ima mnogo koji smo protiv zvedane. Kažu da ima 5-6 miliona navijaca, pa nek je oni izdržavaju, skupa je to rabota

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter