0
Domaći fudbal

Super liga Srbije Superliga, Vozdovac - Vojvodina 7.12.2021. Beograd Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SPARTAK DOLAZI NA ‘KROV’: Voždovčani u sjajnom raspoloženju dočekuju superligaša iz Subotice, Linta respektuje protivnika!

Objavljeno: 11.03.22 u 12:51

Posle nekoliko utakmica gde su nesrećne okolnosti sprečili bolji ishod, konačno su Zmajevi pokazli pravo lice ovog fudbalskog proleća!

Na gostovanju u Lučanima, u izuzetno teškim uslovima, odneta je veoma važnu pobedu u borbi za gornji deo tabele.

Mreža protivnika tresla se čak četiri puta što je takođe važno jer se od nastavka sezone fudbaleri Voždovca nisu upisali u strelce ni jednom.

Raspucani Zmajevi u nedelju dočekuju ekipu Sprtaka iz Subotice koja sa istim ciljem ulazi u ovaj duel što obećava ofanzivan fudbal na Krovu.

Spartak je izuzetno dobra ekipa, koja je uspela da stabilizuje, čak i podigne nivo forme poslednjih nekoliko utakmica. Napadački deo tima je za svaki respekt jer igrači poput Nikolića, Tufegdžića i Mihajlovića mogu jednim potezom da reše utakmicu. Na nama je da im to ne dozvolimo dobrim fokusom, disciplinom i doziranom agresivnošću – jasan je šef struke Zmajeva, gospodin Aleksandar Linta.

Stručni štab ističe da se ekipa ne opterećuje tabelom, razmišlja se samo o narednoj utakmici i kako da se unaprede tehnički, taktički, fizički i psihički aspekti fudbalske igre. Takav pristup je potreban u borbi za play off koja neminovno nameće pritisak.

– Optimista sam i ubeđen sam da ćemo izaći na megdan sa Spartakom u dobrom i pozitivnom raspoloženju, a onda da iz takvih okolnosti sa dobro postavljenim tehničkim i taktičkim detaljima dođemo do rezultata koji nam odgovara, a to je pobeda.

Utakmica između Voždovca i Spartaka zakazana je za nedelju, sa početkom u 19 časova uz direktan prenos na TV Arena sport.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter