0
Evroliga

Crvena Zvezda v Maccabi Playtika Tel Aviv-Euroleague 2021/22 Beograd, 10.03.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

GROTLO PIONIRA ‘PROGUTALO PONOS IZRAELA’: Radonjićeva mašinerija nastavlja da ‘melje’! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.22 u 20:44

Jako bitna pobeda za ‘crveno-bele’!

Košarkaši Crvene zvezde na svom terenu dočekali su ekipu Makabija iz Tel Aviva u okviru 29. kola Evrolige. Aktuelni prvak Jadrana fantastično je počeo meč, ‘zaključao’ svoj koš i prikazao lepršavu igru u napadu. Posebno se istakao američki košarkaš Ostin Holins, koji je blistao na obe strane terena.

Ipak, Makabi je uspeo da ‘konsoliduje’ u drugoj deonici i ‘istopi’ prednost Crvene zvezde, pa se na poluvreme otišlo rezultatom 42:39. Prednost je u jednom trenutku iznosila i 16 razlike, ali izabranici Dejana Radonjića to nisu uspeli da sačuvaju.

Treća deonica donela nam je čak i izjednačenje rezultata, ali je Crvena zvezda uspela da se ‘izdigne’ i u zadnju deonicu uđe sa pet poena prednosti.

Zadnja deonica donela nam je veliku borbenost i neverovatne pogotke za tri poena Džejmsa Nanelija, koji je održavao priključak svog tima. Ipak, Crvena zvezda uspela je da na krilima sjajne odbrane dođe do više nego bitne pobede.

Crvena zvezda – Makabi Tel Aviv 84:77

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter